Υπηρεσίες MTR

Arval Leasing: Μεσοπρόθεσμες Yπηρεσίες Leasing

Όταν χρειάζεστε ένα όχημα γρήγορα, άμεσα διαθέσιμο, για μικρή ή μεσαία χρονική περίοδο, το Mid Term Rental leasing της Arval σας δίνει πρόσβαση σε μία ευέλικτη λύση για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας, σε ανταγωνιστική τιμή. Χρεώνεστε μόνο για τη χρήση που κάνετε και αφήνετε όλα τα υπολοιπα σε εμάς!

To Mid Term Rental leasing της Arval αποτελεί την πλέον ευέλικτη, εύχρηστη και διαφανή λύση για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας σε οχήματα - από 1 έως 24 μήνες. Αποκτήστε πρόσβαση σε μία σειρά από αυτοκίνητα της Arval, επιβατικά ή επαγγελματικά

Ευελιξία στο leasing

Leasing από 1 έως 24 μήνες, με τη διάρκεια και τα χιλιόμετρα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και με την ευελιξία αλλαγής, τόσο διάρκειας όσο και χιλιομέτρων, κατά τη χρήση του οχήματος. Περιλαμβάνει δυνατότητα προσθήκης "πολλαπλών οδηγών".

Leasing αυτοκινήτου χωρίς άγχος, με ασφάλεια

Περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες της Arval. Επιπλέον, απλό συμβόλαιο / πιστωτικός έλεγχος, άμεση παράδοση και επιστροφή του οχήματος.

Εγγυημένη ποιότητα οχημάτων

Επιλέξτε για το leasing σας από μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Επιλέξτε μοντέλα πρόσφατης κυκλοφορίας, πλήρως εξοπλισμένα και σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες leasing της Arval.


Η Arval αντιλαμβάνεται ότι οι ανάγκες της επιχείρησής σας είναι δυναμικές. Για εργαζόμενους με σύμβαση ορισμένου χρόνου, εξωτερικούς συμβούλους και expats ή για πιλοτικά έργα, προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις και στις αλλαγές του περιβάλλοντός σας, παρέχοντας  εξατομικευμένες υπηρεσίες leasing. Οποτεδήποτε χρειαστείτε ένα επιπλέον όχημα για leasing ή επιθυμείτε να αλλάξετε τη διάρκεια ή το όριο χιλιόμετρων του συμβολαίου σας, η Arval  παραμένει ευέλικτη προσφέροντας σας αξιόπιστες λύσεις για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας.

Με το Mid Term Rental, σας δίνετε η ευελιξία να επωφεληθείτε από μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών leasing που ικανοποιούν τους επιχειρησιακούς στόχους και τις απαιτήσεις σας. Το Mid Term Rental leasing όχημα σας παραδίδεται εντός 48 ωρών από το αίτημα σας ή σε ημερομηνία της επιλογής σας.

Το Mid Term Rental Leasing σας παρέχει την ευελιξία που ταιριάζει απόλυτα στις οικονομικές σας ανάγκες καθώς και στο ρυθμό ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Συμφέρει η λύση Μεσοπρόθεσμου Leasing;

Offer Type (field_offer_type)
 • Pharma/FMCG

  Ιδανική λειτουργική λύση

  "Τον Ιούνιο λανσάρουμε ένα νέο προϊόν. Χρειαζόμαστε περισσότερους υπαλλήλους για να το προωθήσουμε στο δίκτυο των πελατών μας. Το Mid Term Rental της Arval, μας παρέχει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε το πλάνο μας και να διαχειριστούμε καλύτερα το προσωπικό μας."
  Pharma/FMCG
 • Human Resources

  Άκρως επαγγελματικό και ευέλικτο

  "Το Mid Term Rental leasing αυτοκινήτου της Arval, είναι το μόνο προϊόν που μου προσφέρει λύση στην περίπτωση που ένας υπάλληλος μας χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για ένα συγκεκριμένο project, αλλά υπάρχει αβεβαιότητα ως προς τη διάρκεια του."
  Human Resources
 • Πωλήσεις και Marketing

  Πωλήσεις και Marketing

  "Δημιουργούμε ένα νέο υποκατάστημα για την υποστήριξη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας. To Mid Term Rental leasing της Arval είναι ακριβώς η λύση που υποστηρίζει την ανάπτυξη μας"
  Πωλήσεις και Marketing
 • Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;;
  Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

  ΓΙΑΤΙ ARVAL;

  Γιατί ARVAL;

  Εμπιστευτείτε μας:

  η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

  Συνεργαστείτε μαζί μας:

  η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

  Βασιστείτε σε εμάς:

  είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

  Απλά οδηγήστε:

  σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας