Διεθνής Παρουσία

Arval Leasing: Διεθνής Παρουσία

H Arval ιδρύθηκε το 1989, ανήκει πλήρως στην BNP Paribas και εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του leasing οχημάτων. Η Arval προσφέρει στις επιχειρήσεις-πελάτες της λύσεις leasing προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, που βελτιστοποιούν την κινητικότητα των εργαζόμενών τους.  Παράλληλα αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους σχετιζόμενους με τη διαχείριση του εταιρικού στόλου τους. Με παρουσία σε 30 χώρες και με 7200 υπαλληλούς η Arval εστιάζει σε εξειδικευμένες συμβουλές καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες leasing που αποτελούν το θεμέλιο της προσφοράς της. Ο συνολικός στόλος της Arval μετράει 1.381.555 οχήματα σε όλον τον κόσμο (στοιχεία Δεκέμβρη του 2020).

χάρτης

Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Element-Arval Global Alliance, τη μακροβιότερη στρατηγική συμμαχία στον κλάδο της Διαχείρισης Στόλου και παγκόσμιο ηγέτη, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα σε 50 χώρες. Όλα τα μέλη της  Element-Arval Global Alliance κατέχουν ηγετικές θέσεις στις αγορές που δραστηριοποιούνται.

Μαζί με τους διεθνείς εταίρους μας προσφέρουμε εναρμονισμένες υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με την ενοικίαση οχημάτων (car leasing), προσαρμοσμένα κατάλληλα στις ρυθμιστικές και λειτουργικές απαιτήσεις της κάθε αγοράς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρουσία μας στην περιοχή σας παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαδραστικό μας χάρτη.

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας