Διεθνής Παρουσία

Arval Leasing: Διεθνής Παρουσία

Η Arval είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων πλήρους εξυπηρέτησης και ειδικός σε λύσεις κινητικότητας, με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια οχήματα στο τέλος Δεκεμβρίου 2023. Καθημερινά, 8.400 εργαζόμενοι της Arval σε 29 χώρες προσφέρουν ευέλικτες λύσεις για να κάνουν τις μετακινήσεις απρόσκοπτες και βιώσιμες για τους πελάτες της, που κυμαίνονται από μεγάλους διεθνείς εταιρικούς ομίλους μέχρι μικρότερες εταιρείες και μεμονωμένους πελάτες λιανικής.

Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Element-Arval, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο της διαχείρισης στόλου, με περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια οχήματα σε 56 χώρες. Η Arval ιδρύθηκε το 1989 και ανήκει εξ ολοκλήρου στην BNP Paribas. Η Arval τοποθετείται στο πλαίσιο του τμήματος Commercial, Personal Banking & Services του Ομίλου.

Η Arval βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο EcoVadis 2023, τοποθετώντας τη στρατηγική της για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Top 5% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν

χάρτης

Μαζί με τους διεθνείς εταίρους μας προσφέρουμε εναρμονισμένες υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με την ενοικίαση οχημάτων (car leasing), προσαρμοσμένα κατάλληλα στις ρυθμιστικές και λειτουργικές απαιτήσεις της κάθε αγοράς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρουσία μας στην περιοχή σας παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαδραστικό μας χάρτη.

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας