Παγκόσμια υπηρεσία leasing

Element - Arval Global Alliance : Ο Διεθνής Συνεργάτης σας στη Διαχείριση Στόλου και Leasing Oχημάτων

Με τη συμμαχία Element-Arval Global Alliance επεκτείνουμε το παγκόσμιο αποτύπωμά μας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ομογενοποιήσετε τον υφιστάμενο διεθνή σας στόλο οχημάτων.

Έχοντας υπό τη διαχείρισή της πάνω από 4,4 εκατομμύρια οχήματα σε περισσότερες από 56 χώρες, η Element-Arval Global Alliance αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο leasing και τις υπηρεσίες διαχείρισης στόλου αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Διαθέτουμε την εμπειρία, τις δεξιότητες και τους πόρους να υποστηρίξουμε τη στρατηγική του leasing σας σε όλες τις ηπείρους. Η συνεργασία με κατασκευαστές και προμηθευτές οχημάτων μέσω διεθνών εταίρων όπως η Arval, σας επιτρέπει να ενοποιήσετε μικρούς τοπικούς στόλους κάτω από ένα διεθνές συμβόλαιο (global contract).

 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

  Με παρουσία σε περισσότερες από 56 χώρες, διαθέτουμε την εμπειρία, τις δεξιότητες και τους πόρους να υποστηρίξουμε τη στρατηγική σας, όσον αφορά το leasing του εταιρικού σας στόλου οχημάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ευρεία παρουσία της Arval και οι διεθνείς συνεργάτες μας εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών leasing.

 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ LEASING ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

  Το εξειδικευμένο προσωπικό της Arval βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή για να σας παρέχει στρατηγικές κατευθύνσεις και δεδομένα γύρω από το leasing και τη διαχείριση των οχημάτων σας. Το ενοποιημένο σύστημα επικοινωνίας μας σε συνδυασμό με πλήρη υποστήριξη σε τοπικό επίπεδο, σας βοηθά να μειώσετε το συνολικό κόστος χρήσης του εταιρικού στόλου οχημάτων σας καθώς και να ενοποιήσετε την εταιρική πολιτική του στόλου σας.

 • ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

  Μέσω του Element - Arval Global Alliance, η Arval σας παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα για τον στόλο οχημάτων σας καθώς και σε διαφόρους δείκτες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τα ψηφιακά εργαλεία διαχείρησης leasing, περιλαμβανομένου του Integral Fleet solution, που σας παρέχει η Arval, έχετε πρόσβαση σε δεδομένα από όλες τις περιοχές δράσης της εταιρείας σας, διασφαλίζοντας ότι η στρατηγική του στόλου οχημάτων σας αποφέρει τα αναμενόμενα, μετρήσιμα αποτελέσματα.

 • ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  Με τη δυνατότητα της ενοποίησης των πολιτικών διαχείρισης του στόλου οχημάτων σας καθώς και των υπηρεσιών leasing που λαμβάνετε ανά περιοχή, απολαμβάνετε τα μέγιστα οφέλη σε 2 άξονες: Διεθνής πολιτική διαχείρισης στόλου οχημάτων με δυνατότητα για τοπική εξατομίκευση. Τα υψηλά θετικά ποσοστά στις έρευνες ικανοποίησης των πελατών μας (NPS) αναδυκνείουν τη σημασία που έχει για αυτούς η Element-Arval Global Alliance.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας