Έντυπο Προστασίας Δεδομένων

Ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε υπό τον έλεγχό μας.

Σας προσφέρουμε τις παρακάτω επιλογές για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

  • Εάν διατηρείτε λογαριασμό στο My Arval ή σε άλλη εφαρμογή όπως είναι το Arval Mobile μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας που διατηρεί η Arval.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της Arval με τον οποίο συνεργάζεστε ή με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Οδηγού.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε  στα ερωτήματά σας όσο το δυνατό νωρίτερα , είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα Υποβολής Εμπιστευτικών Στοιχείων.

Στόχος µας είναι να λάβετε την απάντηση  μας  εντός   30 ημερών  από την ημερομηνία υποβολής  του αιτήματός  σας .

Κατά το διάστημα αυτό, η  Arval ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης ή  διευκρινίσεις στο ερώτημά σας. Εάν αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία να σας απαντήσουμε εγκαίρως για τεχνικούς λόγους, θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την πορεία του αιτήματός σας.

Στο μεταξύ, σας καλούμε να διαβάσετε την Επισήμανση  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που έχουμε υπάρχει στον ιστότοπό μας.

Με εκτίμηση,

Arval Ελλάς

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Στοιχεία επικοινωνίας μου

Παρακαλούμε συμπληρώστε τον επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας

Ηλεκτρονική διεύθυνση*

Αριθμός Τηλεφώνου

Το Αίτημά μου

Επιθυμώ να ασκήσω τα ακόλουθα δικαιώματα:

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ένα αντίγραφο αυτών των προσωπικών δεδομένων.

Όπου θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλιπή, μπορείτε να ζητήσετε να τροποποιηθούν ανάλογα τα προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, ο οποίος περιλαμβάνει τη δημιουργία προφίλ σχετικά με την άμεση εμπορική προώθηση.

Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε αυτή τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή.

Όπου προβλέπεται σε νόμο, έχετε το δικαίωμα να σας επιστρέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει ή, όπου αυτό είναι εφικτό, να μεταφερθούν σε τρίτους.

Επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και κατανοήσει την Επισήμανση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Arval

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου and Όροι Παροχής Υπηρεσιών apply.