Μεγάλος Στόλος

Arval Leasing: Διαχείριση Μεγάλων Στόλων Αυτοκινήτων

Λύσεις Leasing Μεγάλου Στόλου οχημάτων: Συνεργασία ποιότητας

Μια σχέση εμπιστοσύνης που υποστηρίζει τον εταιρικό σας στόλο, τους οδηγούς σας και την επιτυχία της επιχείρησής σας. Οι άρτια καταρτισμένες ομάδες υποστήριξης πελατών της Arval, παρέχουν γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις γύρω από το leasing, ενώ οι σαφείς και μετρήσιμοι δείκτες μας διασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας σε όλη τη συνεργασία μας.


Η διαχείριση ενός μεγάλου στόλου οχημάτων καλείται να ισορροπήσει ιδανικά τις επιχειρησιακές ανάγκες της εταιρείας και των οδηγών σας, ενώ ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες πιέσεις που αφορούν τη βελτιστοποίηση κόστους αλλά και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Με τις λύσεις leasing της Arval για μεγάλους στόλους οχημάτων, μπορείτε να έχετε τους ειδικούς αποκλειστικά στο πλευρό σας, με δεδομένα και σαφείς δείκτες απόδοσης. Αφήστε την Arval να επικεντρωθεί στο στόλο οχημάτων και στους οδηγούς σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας σας.


ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑCCOUNT ΤEAM ΣΑΣ

Η δομή του Account Team, αφορά μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών που ενεργούν ως μικρογραφία της προσωπικής σας εταιρείας leasing. Πάντα γνωρίζετε ακριβώς με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσετε: τον δικό σας υπεύθυνο λογαριασμού, τον ειδικό αγοράς οχημάτων, τον ειδικό ελαστικών, τον ειδικό ασφάλισης και ατυχημάτων και τον ειδικό συντήρησης. Λαμβάνετε αδιάκοπες υπηρεσίες leasing, από μία ομάδα που γνωρίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον στόλο οχημάτων σας. 


ΛΥΣΕΙΣ LEASING ΑΠΟ ΤΗΝ ARVAL

5 απαντήσεις για τις ανάγκες σας γύρω από το leasing
Οι βασικές αξίες της Arval είναι η φροντίδα, η τεχνογνωσία και η απλότητα. Έχοντας αυτά ως βάση μας, παρέχουμε μια προσέγγιση 5 πυλώνων για εταιρικές λύσεις leasing και διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων.
Με την Arval, μπορείτε να μας αναθέσετε ολόκληρη τη λειτουργία leasing των οχημάτων σας χωρίς άγχος, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με τους οδηγούς - που σας απαλλάσσει από μια καθημερινή επιβάρυνση, απελευθερώνοντας χρόνο και πόρους ώστε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η ομάδα ειδικών της Arval αναλύει συνεχώς τις υπάρχουσες ανάγκες σας γύρω από το leasing για να προσδιορίσει τα κατάλληλα οχήματα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Είτε πρόκειται για μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου, επαγγελματικού οχήματος ή ηλεκτρικού οχήματος, είναι δουλειά της Arval να γνωρίζει την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ SMaRT

Η Arval προσφέρει την προσέγγιση SMaRT - Στόχοι βιώσιμης κινητικότητας και ευθύνης (Sustainable Mobility and Responsibility Targets). Πρωτοστατώντας στη μετάβαση προς την πράσινη κινητικότητα σε ολόκληρη την Ευρώπη, η νέα αυτή μεθοδολογία μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό και την εφαρμογή μιας στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης του στόλου οχημάτων  σας. Σας βοηθάμε με μια σταδιακή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, που περιλαμβάνει καθορισμό μελλοντικών στόχων κινητικότητας και στρατηγικής στόλου, συγκριτική αξιολόγηση των δεδομένων της αγοράς και αξιολόγηση του τρέχοντος στόλου έναντι των ΕΚΕ (CSR) KPIs. H προσέγγιση SMaRT της Arval μπορεί να συνδράμει, μεταξύ άλλων, στη μείωση του αποτυπώματος CO2 του στόλου των οχημάτων σας.   

 • ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (CFO)

  Από τη σκοπιά του Οικονομικού Διευθυντή (CFO)

  "Το μέγεθος του στόλου οχημάτων της εταιρείας μας, απαιτεί να έχω επίβλεψη πολλών δεικτών για την παρακολούθηση του κόστους και της απόδοσης. Οι λύσεις leasing της Arval, αφενός μου παρέχουν συγκεντρωτικά την πληροφορία που χρειάζομαι, μέσω στρατηγικών και επιχειρησιακών αναφορών, προσβάσιμων online στον λογαριασμό μου στο My Arval. Αφετέρου, η προσέγγιση Arval One Fleet μου προσφέρει μια απλοποιημένη σύμβαση leasing, κοινή σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε."

 • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (HR OFFICE)

  Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Office)

  «Έχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών οχημάτων και επιλογών μετακίνησης, είναι ένα σημαντικό μέσο για να προσελκύουμε τους καλύτερους υπαλλήλους. Και μόλις τους βρούμε, η αρτιότητα και η ασφάλεια τους είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Πρέπει να αισθάνομαι ήσυχος ότι όλοι οι υπάλληλοί μου είναι ικανοποιημένοι κάθε φορά που χρησιμοποιούν το εταιρικό τους όχημα, ταυτόχρονα όμως πρέπει να εκπαιδεύονται, να εξυπηρετούνται σωστά και να ενημερώνονται για θέματα σχετικά με την κινητικότητα από εξειδικευμένο προσωπικό. Η Arval με καλύπτει σε όλα αυτά. "

 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  Ο Διευθυντής του Τμήματος

  Οι οδηγοί μου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αυτάρκεις, ώστε να μην ξοδεύω όλο το χρόνο μου για τη διαχείριση ζητημάτων των οχημάτων τους. Η εφαρμογή My Arval Mobile κάνει όλη τη δουλειά για μένα - τους ενημερώνει για τις υπηρεσίες leasing που περιλαμβάνονται στη σύμβαση ενοικίασης και δείχνει σε χάρτη συνεργεία. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο να επικεντρωθώ στη στρατηγική του τμήματος. 

 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥ

  The International Fleet Manager

  Διαχειρίζομαι οχήματα από τα κεντρικά γραφεία καθώς και από πολλές χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη - περιμένω από την εταιρεία leasing να γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας, οπουδήποτε κι αν είμαστε. Η ομάδα του International Business Office της Arval είναι πάντα εκεί για εμάς και για τη διαχείριση των διεθνών στόλων οχημάτων μας, όποτε και όπου χρειαζόμαστε. 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας