Corporate services all-in page image

Διαχείριση Στόλου Leasing- Γιατί Arval

Γιατί να επιλέξετε την Arval για το Leasing του στόλου οχημάτων σας

Η Arval είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων πλήρους εξυπηρέτησης και ειδικός σε λύσεις κινητικότητας, με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια οχήματα στο τέλος Δεκεμβρίου 2023. Καθημερινά, 8.400 εργαζόμενοι της Arval σε 29 χώρες προσφέρουν ευέλικτες λύσεις για να κάνουν τις μετακινήσεις απρόσκοπτες και βιώσιμες για τους πελάτες της, που κυμαίνονται από μεγάλους διεθνείς εταιρικούς ομίλους μέχρι μικρότερες εταιρείες και μεμονωμένους πελάτες λιανικής.

Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Element-Arval, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο της διαχείρισης στόλου, με περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια οχήματα σε 56 χώρες. Η Arval ιδρύθηκε το 1989 και ανήκει εξ ολοκλήρου στην BNP Paribas. Η Arval τοποθετείται στο πλαίσιο του τμήματος Commercial, Personal Banking & Services του Ομίλου.

Η Arval βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο EcoVadis 2023, τοποθετώντας τη στρατηγική της για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Top 5% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν.

 

 • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ LEASING ΜΕ ΤΗΝ ARVAL;

  Εξειδίκευση και φροντίδα

  Στην Arval συνεργαζόμαστε με εταιρείες από όλους τους κλάδους και με διαφορετικούς τύπους πελατών. Η Arval διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στον τομέα του εκάστοτε πελάτη. Το προσωπικό μας είναι πάντα διατεθειμένο να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε γύρω από τη μίσθωση των οχημάτων σας.

  Εξειδίκευση στο leasing

  Ως όμιλος, παρέχουμε παγκοσμίου επιπέδου εξειδίκευση γύρω από το leasing, εστιασμένη στις ανάγκες που έχει η εταιρεία σας σε τοπικό επίπεδο, μετατρέποντας τη διαχείριση στόλου οχημάτων από βάρος, σε ένα πολύτιμο στρατηγικό πλεονέκτημα.

  Προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας

  Στην Arval σας βοηθάμε να απλοποιήσετε τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας. Η προσπάθεια βελτιστοποίησης του Συνολικού Κόστους Χρήσης (TCO) των οχημάτων σας, καθιστά την υπηρεσία leasing μια στρατηγική επιχειρηματική απόφαση. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και υπηρεσίες leasing παγκόσμιας κλάσης, η Arval προσφέρει αποδοτικότητα και μείωση κόστους για τον στόλο των αυτοκινήτων σας και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας σας 

  Ικανοποίηση πελατών 

  Κάθε μας συνεργασία στηρίζεται στη βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη μας και στη δέσμευση για ποιοτικές υπηρεσίες leasing. Η δομή της ομάδας της Arval, σας παρέχει εξειδικευμένους συμβούλους και ειδικούς. Γνωρίζετε πάντα με ποιον να επικοινωνήσετε ώστε στη συνέχεια να λάβετε την κατάλληλη φροντίδα και μια μετρήσιμη, υψηλής ποιότητας υπηρεσία διαχείρισης στόλου αυτοκινήτων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MOBILITY

mobility
Κινηθείτε με την Arval
Κινηθείτε με την Arval

Η Arval σας υποστηρίζει με την ευρύτερη έννοια της κινητικότητας και του leasing. Κατανοούμε ότι δεν πρόκειται μόνο για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα, αλλά και για τους οδηγούς και ολόκληρο το οικοσύστημα μεταφορών, την οδική ασφάλεια και την κοινωνική ευθύνη.

Δείτε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MOBILITY

Στην Arval το leasing δεν αφορά μόνο τα αυτοκίνητα και τα επαγγελματικά οχήματα της εταιρείας σας. Οι υπηρεσίες μας εστιάζουν επίσης στους οδηγούς σας την ασφάλεια τους στο δρόμο και την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα της επιχείρησής σας, δημιουργώντας έτσι ένα οικοσύστημα κινητικότητας. Με τη χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας και υπηρεσιών, και την αξιοπιστία της Arval, μας καθιστούν ως έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη για τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων σας.


ΛΥΣΕΙΣ LEASING ΑΠΟ ΤΗΝ ARVAL

5 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ LEASING
Οι βασικές αξίες της Arval είναι η φροντίδα, η τεχνογνωσία και η απλότητα. Έχοντας αυτά ως βάση μας, παρέχουμε μια προσέγγιση 5 πυλώνων για εταιρικές λύσεις leasing και διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων.
Με την Arval, μπορείτε να μας αναθέσετε ολόκληρη τη λειτουργία leasing των οχημάτων σας χωρίς άγχος, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με τους οδηγούς - που σας απαλλάσσει από μια καθημερινή επιβάρυνση, απελευθερώνοντας χρόνο και πόρους ώστε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η ομάδα ειδικών της Arval αναλύει συνεχώς τις υπάρχουσες ανάγκες σας γύρω από το leasing για να προσδιορίσει τα κατάλληλα οχήματα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Είτε πρόκειται για μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου, επαγγελματικού οχήματος ή ηλεκτρικού οχήματος, είναι δουλειά της Arval να γνωρίζει την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας