Αποδοτικότητα και μείωση κόστους

Arval Leasing: Αποδοτικότητα και Μείωση Κόστους

Η Arval σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχημάτων. Η εξωτερική ανάθεση των διαδικασιών σας μας επιτρέπει να διατηρούμε απευθείας κανάλι επικοινωνίας με τους οδηγούς σας και να χειριστούμε τις καθημερινές ανάγκες σχετικά με το αυτοκίνητό τους. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, προσφέρουμε αποδοτικότητα και μείωση κόστους στον στόλο των αυτοκινήτων σας και στον απολογισμό σας.

 • 1. ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΟΣΤΗ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ARVAL OUTSOURCING SOLUTIONS

  Tο Arval Outsourcing Solutions (AOS) κάνει τη ζωή του διαχειριστή στόλου όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Εφαρμόζουμε πλέον προηγμένα ψηφιακά εργαλεία, πολιτικές και διαδικασίες υποστήριξης στόλου στην επιχείρησή σας. Η προσπάθεια βελτιστοποίησης του συνολικού κόστους χρήσης καθιστά τις υπηρεσίες outsourcing μια προφανή επιλογή.

 • 2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

  Η ειδικά σχεδιασμένη δομή μας περιλαμβάνει μια εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης λογαριασμού που εξυπηρετεί πελάτες μας με πλήρη μίσθωση οχημάτων. Αυτή η ομάδα λειτουργεί ως εταιρεία διαχείρισης του στόλου σας διατηρώντας μας κοντά στους πελάτες μας.

  Οι Ομάδες μας αξιοποιούν όλα τα πλεονεκτήματα οικονομίας κλίμακος, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας σε τοπικό επίπεδο.

  account team
   

 • 3. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ARVAL: ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

  Η αποτελεσματικότητα είναι “κλειδί” στην ποιότητα: ενδιαφερόμαστε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσής μας. Έχουμε τέσσερις πυλώνες για να διασφαλίσουμε ότι η απόδοσή μας συνυπολογίζει τις απαντήσεις από τους οδηγούς μας μέσω ειδικών ερευνών ικανοποίησης οδηγού και των απαντήσεων των υπευθύνων λήψης αποφάσεων μέσω βαθμολογιών Net Promoter. Αυτό επιτρέπει στην Arval να αναλύει διαρκώς όλα τα προϊόντα και λύσεις leasing της, για να αξιολογείται συνεχώς ο τρόπος με τον οποίο εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Έχουμε συγκεκριμένες διαδικασίες για να υποστηρίζουμε αυτές τις μετρήσεις σε συνεχόμενη βάση. 

  βελτίωση απόδοσης

 • 4. ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ: MY ARVAL & ARVAL DIGITAL SUITE

  Η πλατφόρμα My Arval δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να αναλύουν KPIs και τάσεις οδηγών σε μηνιαία βάση. Αυτό σας βοηθά να προετοιμάσετε τον προϋπολογισμό σας και να κάνετε τη διαχείριση του στόλου πιο αποτελεσματική. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας