Διαχείριση ελαστικών

Arval Leasing: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ελαστικών

Τα ελαστικά αποτελούν το 4ο σημαντικότερο έξοδο στο συνολικό κόστος χρήσης (TCO) του στόλου σας. Διατηρήστε υπό έλεγχο τα έξοδα leasing των αυτοκινήτων του στόλου σας, ενώ βελτιώνετε την ασφάλεια των οδηγών σας στο δρόμο, με την υπηρεσία διαχείρισης ελαστικών της Arval.

 • 1. ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ: ΑΠO ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  Η διαχείριση των ελαστικών των οχημάτων σας από την Arval καλύπτει όλο τον κύκλο της ζωής τους. Η αγοραστική δύναμη της Arval εξασφαλίζει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά ελαστικών από τους προμηθευτές μας.

  Σας παρέχουμε περιοδικές αναφορές της κατάστασης του οχήματός σας καθως και αντίστοιχους ελέγχους ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε πότε τα ελαστικά χρειάζεται να αντικατασταθούν.

 • 2. EΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ OΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

  Επιπλέον επιλογή: ελαστικά που κινούνται μαζί με εσάς

  Εάν επιθυμείτε ελαστικά σε διαφορετική τοποθεσία, στην Arval διασφαλίζουμε ότι κάθε νέα ή προς αντικατάσταση ελαστικά θα αποσταλούν αντιστοίχως.Σε περιοχές με ανάγκες εποχικής αλλαγής των ελαστικών σας παρέχουμε τα κατάλληλα ελάστικά για την κατάλληλη εποχή: καλοκαιρινά, χειμερινά ή ελαστικά για όλον τον χρόνο.

  Ένα σημείο επικοινωνίας

  Η μοναδική επικοινωνία που χρειάζετε να έχετε, στα πλαίσια του leasing των οχημάτων σας, είναι με την Arval. Οι οδηγοί μπορούν να καλούν απευθείας την εξυπηρέτηση οδηγών. Μέσα από τις συμφωνίες που έχουμε με τους προμηθευτές των ελαστικών μας διασφαλίζουμε την ποιότητα και την ταχύτητα στην εξυπηρέτησή σας. 

  Ασφάλεια στην οδήγηση αλλά και στα έξοδα

  Η διαχείριση των ελαστικών σας από την Arval σας επιτρέπει την εύρυθμη διαχείριση του κόστους leasing των αυτοκινήτων σας μέσω ενός μηνιαίου μισθώματος.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας