Σχετικά με την Arval leasing

Arval Leasing: Ποιοι Είμαστε

Η Arval είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης οχημάτων πλήρους εξυπηρέτησης και ειδικός σε λύσεις κινητικότητας, με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια οχήματα στο τέλος Δεκεμβρίου 2023. Καθημερινά, 8.400 εργαζόμενοι της Arval σε 29 χώρες προσφέρουν ευέλικτες λύσεις για να κάνουν τις μετακινήσεις απρόσκοπτες και βιώσιμες για τους πελάτες της, που κυμαίνονται από μεγάλους διεθνείς εταιρικούς ομίλους μέχρι μικρότερες εταιρείες και μεμονωμένους πελάτες λιανικής.

Η Arval βραβεύτηκε με το χρυσό μετάλλιο EcoVadis 2023, τοποθετώντας τη στρατηγική της για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Top 5% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν.

 • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Element-Arval, ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο της διαχείρισης στόλου, με περισσότερα από 4,4 εκατομμύρια οχήματα σε 56 χώρες. Η Arval ιδρύθηκε το 1989 και ανήκει εξ ολοκλήρου στην BNP Paribas. Η Arval τοποθετείται στο πλαίσιο του τμήματος Commercial, Personal Banking & Services του Ομίλου.

 • Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ARVAL

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εύκολες, αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις χρήσης οχημάτων σε ιδιώτες και εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους.

 • Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ARVAL

  Στην Arval καθημερινά, χάρη στις εξειδικευμένες συμβουλές μας και τις άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες μας, κάνουμε τα πάντα ώστε να είμαστε κοντά στους πελάτες, τους οδηγούς και τα οχήματά μας.

 • ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες leasing της Arval είναι προσαρμοσμένα ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχή αξιοποίησή τους από τους πελατες μας. Προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης στόλου στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Μακροπρόθεσμη μίσθωση – Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα για leasing αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων από 2 έως 5 χρόνια. Αποτελεί την ιδανική λύση για οδηγούς που διανύουν πολλά χιλιόμετρα ή για την χρήση του ως εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης του προσωπικού σας.
  • Μεσοπρόθεσμη μίσθωση – αποτελεί μια απλή, ευέλικτη και συμφέρουσα λύση leasing, που σας δίνει πρόσβαση σε οχήματα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα μεταξύ 1 και 24 μηνών. Είναι ιδανικό για την κάλυψη της εποχικής ζήτησης, τις δοκιμαστικές περιόδους στελεχών καθώς και τους υπαλληλούς με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας