Σχετικά με την Arval leasing

Arval Leasing: Ποιοι Είμαστε

H Arval ιδρύθηκε το 1989, ανήκει πλήρως στην BNP Paribas και εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του leasing οχημάτων. Η Arval προσφέρει στις επιχειρήσεις-πελάτες της λύσεις leasing προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, που βελτιστοποιούν την κινητικότητα των εργαζόμενών τους.  Παράλληλα αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους σχετιζόμενους με τη διαχείριση του εταιρικού στόλου τους. Με παρουσία σε 30 χώρες και 7.200 εργαζομένους η Arval εστιάζει σε εξειδικευμένες συμβουλές καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες leasing που αποτελούν το θεμέλιο της προσφοράς της. Ο συνολικός στόλος της Arval μετράει 1.381.555 οχήματα σε όλον τον κόσμο (στοιχεία Δεκέμβρη του 2020).

 • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της Element-Arval Global Alliance, της μακροβιότερης στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα διαχείρισης στόλου, που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο διαχείρισης αυτοκινήτου με περισσότερα από 3 εκατομύρια οχήματα σε 50 χώρες. Υπό την αιγίδα της BNP Paribas, η Arval εντάσσεται στις δραστηριότητες λιανικής τραπεζικής.

 • Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ARVAL

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εύκολες, αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις χρήσης οχημάτων σε ιδιώτες και εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους.

 • Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ARVAL

  Στην Arval καθημερινά, χάρη στις εξειδικευμένες συμβουλές μας και τις άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες μας, κάνουμε τα πάντα ώστε να είμαστε κοντά στους πελάτες, τους οδηγούς και τα οχήματά μας.

 • ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

  Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες leasing της Arval είναι προσαρμοσμένα ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχή αξιοποίησή τους από τους πελατες μας. Προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης στόλου στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Μακροπρόθεσμη μίσθωση – Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα για leasing αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων από 2 έως 5 χρόνια. Αποτελεί την ιδανική λύση για οδηγούς που διανύουν πολλά χιλιόμετρα ή για την χρήση του ως εργαλείο προσέλκυσης και διατήρησης του προσωπικού σας.
  • Μεσοπρόθεσμη μίσθωση – αποτελεί μια απλή, ευέλικτη και συμφέρουσα λύση leasing, που σας δίνει πρόσβαση σε οχήματα για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα μεταξύ 1 και 24 μηνών. Είναι ιδανικό για την κάλυψη της εποχικής ζήτησης, τις δοκιμαστικές περιόδους στελεχών καθώς και τους υπαλληλούς με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας