Παγκόσμιος στόλος

Arval Leasing: Υπηρεσίες για Διεθνείς Στόλους Αυτοκινήτων

Arval International Business Office (IBO): Λύσεις Leasing Διεθνούς Στόλου Οχημάτων

Το International Business Office (IBO) της Arval είναι ένας μοναδικός, κεντρικός οργανισμός, που παρέχει υπηρεσίες leasing για διεθνείς και πολυεθνικές εταιρείες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να διαπραγματευτείτε και να εφαρμόσετε την παγκόσμια στρατηγική στόλου οχημάτων σας μέσω ενός ενιαίου σημείου επαφής για όλες τις χώρες, με δυνατότητα για προσαρμογές σε τοπικό επίπεδο. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για λύσεις leasing, με παγκόσμια τεχνογνωσία και δέσμευση στην ποιότητα.


Global fleet KPI

Η εξειδικευμένη ομάδα του International Business Office (IBO) της Arval βοηθά πολυεθνικές εταιρείες με διασυνοριακές ανάγκες leasing. Η πρότασή μας στοχεύει στην απλοποίηση της διαχείρισης του διεθνούς στόλου των οχημάτων σας με μία σύμβαση σε παγκόσμιο επίπεδο, προσαρμοσμένες υπηρεσίες leasing σε κάθε χώρα και ένα διεθνές εργαλείο αναφορών (reporting), το "My Fleet Trends". Η υπηρεσία Μy Fleet Trends, σας επιτρέπει να αναλύετε τα KPIs του στόλου σας σε παγκόσμιο ή σε τοπικό επίπεδο: σας προσφέρει πρόσβαση στα δεδομένα του στόλου σας με ιστορικό 3 ετών, εμφανίζοντάς σας όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε συγκεντρωμένα σε ένα σημείο.


Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ACCOUNT TEAM

To Account Team σας παρέχει μια ομάδα ειδικών που ενεργούν ως η δικής σας "mini leasing εταιρεία". Γνωρίζετε πάντα με ποιόν πρέπει να επικοινωνήσετε: τον Υπεύθυνο του λογαριασμού σας, τον σύμβουλο αγοράς οχημάτων, τον σύμβουλο ελαστικών, τον ειδικό ασφάλισης και ατυχημάτων και τον ειδικό εξυπηρέτησης οδηγών. Η ομάδα αυτή παρακολουθεί τον στόλο σας συνεχώς και είναι πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ανάγκη. 

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ LEASING ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ

    Η παγκόσμια συμβουλευτική leasing και η τεχνογνωσία της Arval, συνδυάζονται με υποστηρικτικές δράσεις σε τοπικό επίπεδο για τη συνεχή βελτιστοποίηση του στόλου οχημάτων σας. Αξιοποιώντας μια κοινή σύμβαση leasing σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ομάδες IBO της Arval έχουν διασυνοριακή δικαιοδοσία, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι εύκολη και άμεση. Μία ομάδα που σας υποστηρίζει έτσι ώστε να απλοποιήσετε τα πάντα γύρω από το διεθνή στόλο οχημάτων σας.

  • Global reporting

    Η δημιουργία διεθνών αναφορών (global reporting) της Arval με δυνατότητα υποστήριξης σε πολλαπλές γλώσσες και νομίσματα επιτρέπει αυτόματα την κοινή χρήση βασικών δεδομένων γύρω από το leasing (στόλος, δαπάνες, χρήση, εκπομπές CO2) με τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας σας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσουμε τις πολιτικές κινητοποίησης του στόλου οχημάτων σας, τις πρακτικές και τις επιθυμητές για εσάς υπηρεσίες γύρω από τη μίσθωση οχημάτων, με μια κοινή συμβουλευτική προσέγγιση για την κάλυψη των παγκόσμιων αναγκών σας.

  • Element-Arval Global Alliance

    Η Element-Arval Global Alliance μπορεί να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια σας, ενοποιώντας τον στόλο των οχημάτων σας. Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα & επαγγελματικά οχήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, μπορείτε να αντικαταστήσετε πολλές τοπικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου με ένα, παγκόσμιο συμβόλαιο στην Arval.

5 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ LEASING

5 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ LEASING
Οι βασικές αξίες της Arval είναι η φροντίδα, η τεχνογνωσία και η απλότητα. Έχοντας αυτά ως βάση μας, παρέχουμε μια προσέγγιση 5 πυλώνων για εταιρικές λύσεις leasing και διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων.
Στην Arval, μπορείτε να μας αναθέσετε ολόκληρη τη λειτουργία leasing των οχημάτων σας χωρίς άγχος, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με τους οδηγούς - η οποία σας απαλλάσσει από μια καθημερινή επιβάρυνση, απελευθερώνοντας χρόνο και πόρους ώστε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Η ομάδα ειδικών της Arval αναλύει συνεχώς τις υπάρχουσες ανάγκες σας γύρω από το leasing για να προσδιορίσει τα κατάλληλα οχήματα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Είτε πρόκειται για μεσοπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες υπηρεσίες μίσθωσης οχήματος, επαγγελματικού οχήματος ή ηλεκτρικού οχήματος, είναι δουλειά της Arval να γνωρίζει την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας.
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
Καλέστε μας στο 2108772600 ή επιλέξτε να σας καλέσουμε πίσω

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ SMaRT ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

Οι παγκόσμιοι στόχοι διαχείρισης του στόλου σας  περιλαμβάνουν έναν πολύπλοκο ιστό από Συνολικά Κόστη Χρήσης (TCO), εκπομπές CO2, δείκτες ικανοποίησης των οδηγών σας και στόχους Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.  Στην Arval εισάγουμε τη έννοια «Στόχος βιώσιμης κινητικότητας και ευθύνης» (SMaRT), μέσω του οποίου μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του παγκόσμιου στόλου οχημάτων σας, σε κάθε μία από αυτές τις παραπάνω προτεραιότητες. Με τη φιλοδοξία σας για βιώσιμη ανάπτυξη ως αφετηρία, σας συμβουλεύουμε, βήμα προς βήμα,  προς την επίτευξη της μετάβασής σας σε έναν πιο πράσινο στόλο και σε εναλλακτικές μορφές μετακινήσης.

ΓΙΑΤΙ ARVAL;

Γιατί ARVAL;

Εμπιστευτείτε μας:

η δύναμη ενός διεθνούς εταίρου με 30 χρόνια εμπειρίας στο πλευρό σας

Συνεργαστείτε μαζί μας:

η ομάδα μας είναι κοντά σας για την εύρεση της καλύτερης συμφωνίας

Βασιστείτε σε εμάς:

είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε, ψηφιακά ή από κοντά

Απλά οδηγήστε:

σας διευκολύνουμε σε όλη διαδικασία διαχείρισης του οχήματος σας