Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ARVAL > ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Οδηγίες σε συνεργάτες και προμηθευτές

Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας και τους παρέχουμε τακτικά, κατευθύνσεις και οδηγίες σχετικά με την πολιτική συνεργασίας με την Arval.

Η Arval αναλαμβάνει τη συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση των ελαστικών για τα μισθωμένα οχήματα του στόλου της, αντικαθιστά οχήματα που έχουν υποστεί ατύχημα, παραδίδει τα οχήματα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και διευκολύνει την επιστροφή τους.

Συντήρηση, επισκευή και ελαστικά

Συντήρηση, επισκευή και ελαστικά

Array

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας μας -με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω τηλεφώνου ή e-mail- βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει τα αιτήματά σας που σχετίζονται με φανοποιΐα, επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων, αντικατάσταση ελαστικών, καθώς επίσης και στην περίπτωση που το όχημα σάς παραδοθεί σε μη αποδεκτή κατάσταση (το εσωτερικό ή εξωτερικό φέρει ζημιές ή φθορές, ο χιλιομετρητής δεν λειτουργεί, κ.λ.π.)

Ζημιά λόγω ατυχήματος

Ζημιά λόγω ατυχήματος

Array

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης -- μέσω τηλεφώνου ή e-mail -- σε περίπτωση που το όχημα που σας παραχώρησε η Arval υποστεί βλάβη ή ζημιά λόγω ατυχήματος. Τυχόν επισκευές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας, αφού δοθεί η απαραίτητη έγκριση.

Παράδοση μισθωμένου οχήματος της Arval

Παράδοση μισθωμένου οχήματος της Arval

Array

Αν επιθυμείτε την παράδοση ενός μισθωμένου οχήματος από την Arval, παρακαλούμε να ενημερώσετε εκ των προτέρων με το Account Team. Η έγκριση από το εν λόγω Τμήμα είναι απαραίτητη ούτως ώστε το όχημα να σας παραδοθεί γρήγορα και εύκολα. Η Arval θα καταρτίσει το πιστοποιητικό ασφάλισης και θα σας αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επιστροφή οχήματος της Arval

Επιστροφή οχήματος της Arval

Array

Οι οδηγοί προτιμούν συχνά να επιστρέφουν το όχημα που χρησιμοποιούν την ίδια ημέρα που παραλαμβάνουν το καινούριο. Αν θέλετε να αναλάβει η Arval την επιστροφή κάποιου οχήματος, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά και θα φροντίσουμε να το παραλάβουμε.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Array

Η Arval καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει στους πελάτες και οδηγούς της υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Ως εκ τούτου, συνεργαζόμαστε με μεγάλο αριθμό προμηθευτών που ακολουθούν τα ίδια πρότυπα ποιότητας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τις προτάσεις της εταιρείας σας. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας και θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 8772 600.