Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > Μίσθωση ή Αγορά οχημάτων > ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Προϊόντα για όλες τις ανάγκες σας

Ανεξάρτητα από το διάστημα για το οποίο χρειάζεστε τις υπηρεσίες μίσθωσης, η Arval σας παρέχει αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις που σας βοηθούν να διατηρείτε τα έξοδά σας υπό έλεγχο.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης που έχουν αναμφίβολα πολλά οφέλη για τη στρατηγική κινητικότητας και στόλου της εταιρείας σας, η Arval διαθέτει επίσης οχήματα για μεσοπρόθεσμη (Mid-Term) ή βραχυπρόθεσμη μίσθωση (Short-Term) και έχει επίσης θέσει σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα συλλογικής χρήσης αυτοκινήτου (car-sharing).

Long-term rental

Long-term rental

Array
Η μακροχρόνια μίσθωση είναι ένας εύκολος και οικονομικά αποδοτικός τρόπος χρηματοδότησης και διαχείρισης εταιρικών οχημάτων. Σας δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης καινούργιων οχημάτων, χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύσετε κεφάλαιο για να τα αγοράσετε.

Η διάρκεια των συμβάσεων μακροχρόνιας μίσθωσης της Arval κυμαίνεται από 2 έως 5 χρόνια (μπορεί ωστόσο να είναι και μεγαλύτερη). Έχετε στη διάθεσή σας καινούρια οχήματα χωρίς να δεσμεύετε κεφάλαια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταβάλλετε ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα. Προσφέρουμε την πληρέστερη γκάμα μοντέλων ενώ το ανταγωνιστικό μας κόστος αντανακλά την αγοραστική μας δύναμη. Αναλαμβάνουμε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συντήρηση του οχήματος και τη φροντίδα των ελαστικών και σας παρέχουμε όχημα αντικατάστασης, όποτε παραστεί ανάγκη. Σας απαλλάσσουμε από το άγχος της διαχείρισης ενός οχήματος... ή ενός ολόκληρου στόλου.

Mid-term rental

Mid-term rental

Array
Μπορεί να επιθυμείτε τα πλεονεκτήματα ενός μισθωμένου οχήματος χωρίς τη δέσμευση της μακροχρόνιας μίσθωσης. Το πρόγραμμα μεσοπρόθεσμης μίσθωσης της Arval είναι μία ευέλικτη λύση με πολυάριθμες υπηρεσίες.

Η μεσοπρόθεσμη μίσθωση οχήματος έχει διάρκεια από 1 έως 24 μήνες. Εσείς απλά επιλέγετε το χρονικό διάστημα και τα χιλιόμετρα και εμείς θα επιλέξουμε το καταλληλότερο μοντέλο για εσάς και θα σας το παραδώσουμε την επόμενη κιόλας ημέρα. Η συγκεκριμένη λύση είναι ιδανική για εταιρείες που αναμένουν την παράδοση νέων οχημάτων ή που χρειάζονται κάποιο όχημα για να εξυπηρετήσουν εποχικές ανάγκες τους ή για να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες συνεργατών από το εξωτερικό. Το πακέτο μίσθωσης περιλαμβάνει συντήρηση οχήματος, ασφαλιστική κάλυψη και οδική βοήθεια.

Short-term rental

Short-term rental

Array
Το πρόγραμμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης της Arval σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε για τα οχήματα μόνο όταν τα χρειαστείτε, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των δαπανών σας ανά πάση στιγμή.

Πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται την ευελιξία της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης οχήματος. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Arval έχετε στη διάθεσή σας ένα στόλο αυτοκινήτων και vans, ενώ πληρώνετε για τα οχήματα μόνο όταν τα χρησιμοποιείτε και τα επιστρέφετε όταν δεν τα χρειάζεστε. Η σύμβαση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης της Arval δεν προβλέπει κόστη πρόωρης λήξης. Δεν δεσμεύεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ελάχιστη περίοδος μίσθωσης είναι μόλις 1 ημέρα. Επιπλέον, όλα τα έξοδα συντήρησης και ελέγχου του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται στο πακέτο. Ένα προϊόν που σας προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεστε.