Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο > Γιατί λειτουργική μίσθωση;

Γιατί λειτουργική μίσθωση;

Λειτουργική μίσθωση: καλύτερη επιλογή από την αγορά

Η μίσθωση είναι η ιδανική λύση για τις εταιρικές σας ανάγκες αυτοκίνησης. Για ποιο λόγο; Διότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καθημερινή διαχείριση των εταιρικών σας οχημάτων. Αναλαμβάνουμε εμείς την όλη διαδικασία.

Τι σημαίνει λειτουργική μίσθωση;

Λειτουργική μίσθωση είναι η ανάθεση της προμήθειας και διαχείρισης του στόλου εταιρικών οχημάτων, που είναι απαραίτητα για τις καθημερινές μετακινήσεις του προσωπικού σας.  Αντίθετα με την άποψη που επικρατεί, η μίσθωση δεν είναι ούτε ακριβότερη ούτε οικονομικότερη από την αγορά ενός οχήματος. Τα κόστη είναι περίπου ίδια. Βασικός λόγος για να επιλέξετε τη λειτουργική μίσθωση οχημάτων είναι ότι η διαχείριση οχημάτων δεν αποτελεί την κύρια δραστηριότητά του οργανισμού σας. Σε αυτό εξειδικεύεται η Arval. Εμείς επιτυγχάνουμε την ομαλή, απλή και αποτελεσματική διαχείριση του στόλου σας. Εσείς καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο ποσό και εμείς αναλαμβάνουμε την καθημερινή διαχείριση των οχημάτων σας. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων στον οργανισμό σας.

Η Arval σας προσφέρει πολύ περισσότερα από μία απλή υπηρεσία μίσθωσης. Παρέχουμε ποιοτικά οχήματα, γρήγορη και εύκολη διαδικασία επιλογής και παράδοσης οχήματος, μεριμνούμε για τις ενέργειες διαχείρισης του στόλου και ακούμε προσεκτικά τα σχόλια και τη γνώμη των πελατών και των οδηγών μας. Δεσμευόμαστε για διαφάνεια, άμεση ανταπόκριση, παροχή τεχνογνωσίας - εξειδίκευσης και άμεση εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποί μας είναι στη διάθεσή σας για να προτείνουν τη λύση που προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της λειτουργικής μίσθωσης

Η μίσθωση οχημάτων προσφέρει αναρίθμητα πλεονεκτήματα:

  • Μεταφέρετε το ρίσκο σε άλλη εταιρεία
  • Αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των οχημάτων και δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με ζητήματα όπως οι πληρωμές, η τακτική συντήρηση, οι βλάβες και τα ατυχήματα
  • Τα έξοδά σας είναι υπό έλεγχο, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε επιπλέον κόπο αφού αναλαμβάνουμε εμείς τον έλεγχο του κόστους.
  • Έχετε μεγαλύτερη διαφάνεια:

-Οι υπάλληλοί σας έχουν σαφείς στόχους που βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια

-Η εταιρεία σας μπορεί να κάνει οικονομικό προγραμματισμό και να προϋπολογίσει τις δαπάνες της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα