Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > Μίσθωση ή Αγορά οχημάτων > ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ARVAL ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ARVAL ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ;

Εμείς αναλαμβάνουμε τη διαχείριση, εσείς διατηρείτε τον έλεγχο

Αναθέτοντας τη διαχείριση του στόλου σας σε μία εξειδικευμένη εταιρεία εξοικονομείτε χρόνο και πόρους ενώ απαλλάσσεστε από το σχετικό ρίσκο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έως ποιο βαθμό θέλετε να εμπλακούμε στη διαχείριση, γνωρίζοντας ότι παρέχουμε ακριβώς ότι υποσχόμαστε.

Τα οχήματα είναι ιδιοκτησία της Arval, συνεπώς επωμιζόμαστε εμείς όλα τα σχετικά βάρη και το ρίσκο ενώ παράλληλα συναλλασσόμαστε εκ μέρους σας με ένα ευρύ φάσμα τρίτων εταιριών. Κάποιοι πιστεύουν ότι η διαχείριση ενός στόλου οχημάτων είναι απλή υπόθεση. Όταν όμως αναλογιστείτε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη -κατασκευαστές, αντιπροσώπους, φορολογικές αρχές, ασφαλιστικές εταιρείες, προμηθευτές ελαστικών και παρμπρίζ, συνεργεία κ.λπ., χωρίς να αναφέρουμε καν το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας σας- αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μία πιο περίπλοκη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση όμως, εσείς αποφασίζετε τις αρμοδιότητες που θα εκχωρήσετε στην εταιρία μας.

Οι δεσμεύσεις της Arval

Σας συμβουλεύουμε

Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για μία πολιτική εταιρικών οχημάτων που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Διαχειριζόμαστε

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του στόλου και των οδηγών σας

Σας αναφέρουμε

Σας παρέχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν το στόλο σας για να σας διευκολύ-νουμε στη λήψη αποφάσεων

Δεσμευόμαστε

Δεσμευόμαστε να πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας.

Arval: εξατομικευμένες υπηρεσίες μίσθωσης οχημάτων

Θέλουμε να γνωρίζουμε τους πελάτες και τους οδηγούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Κάποιοι πιστεύουν ότι η μίσθωση οχημάτων είναι απλά μία υπηρεσία που παρέχει μία εταιρεία προς μία άλλη (Β2Β). Για την Arval αντιθέτως είναι μια υπηρεσία στην οποία οι άνθρωποι έχουν τον πρώτο λόγο -- ή, όπως λέει το σύνθημά μας, «υπηρεσίες μίσθωσης με προσωπικό χαρακτήρα».

Επικοινωνία με έναν επαγγελματία που γνωρίζει καλά  την εταιρεία σας

Ο Account Manager είναι το πρόσωπο με το οποίο είστε σε συνεχή επαφή για όλα τα καθημερινά ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του στόλου σας. Όποιο ζήτημα κι αν σας απασχολεί-είτε πρόκειται για την εξεύρεση της καλύτερης προσφοράς για την εταιρεία σας είτε για τη διαχείριση των επισκευών και τη συντήρηση των οχημάτων σας-, μπορείτε να βασίζεστε σε έναν επαγγελματία που ασχολείται υπεύθυνα με την εταιρεία σας και που θα συνεργάζεται στενά μαζί σας και με τους οδηγούς σας. Οι Arval Account Managers βρίσκουν την κατάλληλη λύση σε κάθε ζήτημα σύμφωνα με τη Σύμβαση Πλαίσιο - Master Agreement, το Συμφωνητικό Επιπέδου Εξυπηρέτησης - Service Level Agreement και την Πολιτική Εταιρικών Οχημάτων - Company Car Policy.

 

Η Account team διασφαλίζει για την ομαλή λειτουργία του στόλου σας

Η Ομάδα Διαχείρισης Στόλου - Account Team, με επικεφαλής τον Account Manager, διασφαλίζει ότι η εξυπηρέτησή σας είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Ο Account Manager αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της ομάδας και το πρόσωπο με το οποίο είστε σε συνεχή επαφή. Έχει υπό την επίβλεψή του την Ομάδα Διαχείρισης Στόλου - Account Team, μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που διεκπεραιώνουν την επισκευή ή αντικατάσταση των οχημάτων και άλλα συναφή ζητήματα.

Φροντίζουμε πάντα να είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας από κάθε άλλη εταιρεία του κλάδου. Η μοναδική οργανωτική μας δομή, μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη που απορρέουν από τη συμμετοχή μας σε έναν όμιλο διεθνούς βεληνεκούς, ενώ παράλληλα παρέχουμε στους πελάτες μας το πλεονέκτημα της συναλλαγής με μια ομάδα επαγγελματιών (Account Team) που λειτουργεί σαν μία μικρή επιχείρηση. Μέλημά μας είναι η σχέση μας με τους πελάτες να μην χάσει ποτέ αυτό το στοιχείο της προσωπικής επαφής.