Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ > ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ARVAL

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ARVAL

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη διαχείριση του στόλου σας

Η Arval Consulting σας προσφέρει τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες του στόλου σας ενώ συγχρόνως αναλαμβάνει τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων που αφορούν τα οχήματά σας αλλά και τη συνολική στρατηγική κινητικότητας των υπαλλήλων σας.

Στρατηγική στόλου και αυτοκίνησης

Είτε επιθυμείτε μία νέα στρατηγική κινητικότητας είτε θέλετε απλά να επανεξετάσετε τη στρατηγική στόλου σας, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε τις ανάγκες μετακίνησης του οργανισμού σας. Μπορούμε να σας ενημερώσουμε γύρω από τις εξελίξεις στον τομέα της φορολογίας και πώς θα επηρεάσουν την επιχείρησή σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μεταξύ της διαχείρισης του δικού σας στόλου και της μίσθωσης οχημάτων, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που προσφέρει κάθε επιλογή. Έτσι θα είστε σε θέση να λάβετε τη σωστή απόφαση, έχοντας ενημερωθεί καταλλήλως και με βάση τα εμπορικά συμφέροντα της εταιρείας σας.

 

Πολιτική και οργάνωση

Η στρατηγική κινητικότητας και στόλου της εταιρείας σας εφαρμόζεται μέσα από μία σειρά πολιτικών που αντανακλούν τις απαιτήσεις σας και καθορίζουν πώς θα πρέπει να λειτουργεί ο οργανισμός σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εναρμονίσετε πλήρως την Πολιτική Κινητικότητας της εταιρείας σας με τα κίνητρα και τους στόχους σας. Μπορούμε να αναλύσουμε την Πολιτική Εταιρικών Οχημάτων - Company Car Policy και να σας βοηθήσουμε να την επικαιροποιήσετε ή να την αναθεωρήσετε ώστε να ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές σας ανάγκες και τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε το στόλο σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει αναφορικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και γενικότερα να βελτιώσουμε την αποδοτικότητά του.

 

Υπάλληλοι και οδηγοί

 

Όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας σας διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην επίτευξη των στρατηγικών σας στόχων, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούν ή όχι κάποιο εταιρικό όχημα, ενώ όλοι τους έχουν ανάγκες κινητικότητας. Η Arval Consulting μπορεί να αξιολογήσει την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία σας συγκρίνοντάς τη με αυτή άλλων εταιρειών ούτως ώστε να σας βοηθήσει να την καταστήσετε περισσότερο ελκυστική. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να επηρεάσετε την οδηγική συμπεριφορά των υπαλλήλων σας, δίνοντας έμφαση σε μία οδήγηση που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια ή τη βιωσιμότητα, ενώ παρέχουμε ηλεκτρονική εκπαίδευση στο προσωπικό σας πάνω σε ζητήματα όπως η ασφαλής οδήγηση, ο Κ.Ο.Κ., και άλλα.

 

“«Χάρη σε αυτές τις στρατηγικές έχουμε αποδεδειγμένα πετύχει μία μέση εξοικονόμηση ύψους 600€ ανά όχημα το χρόνο»”--Alessandro Pigazzi, Director of Consulting, Arval.