ΟΡΓΑΝΩΣΗ

4.000 εργαζόμενοι που εστιάζουν στις μετακινήσεις σας

Η Arval διαθέτει πάνω από 4.000 υπαλλήλους σε 25 χώρες οι οποίοι εργάζονται με σκοπό να διασφαλίζουν την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του στόλου σας και την αποτελεσματική διαχείριση όλων των ζητημάτων και κινδύνων που σχετίζονται με το στόλο σας.

Η Arval* ιδρύθηκε το 1989, ανήκει εξολοκλήρου στην BNP Paribas και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μίσθωσης οχημάτων. Η εταιρεία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης στόλου οχημάτων σε επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες. Αναλαμβάνει επίσης τους κινδύνους  που σχετίζονται  με τη διαχείριση στόλων οχημάτων. Η Arval διαθέτει πάνω από 4.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε 25 χώρες. Στα τέλη του 2014, ο στόλος των μισθωμένων οχημάτων της αριθμούσε 725.000 οχήματα σε όλο τον κόσμο, προμηθεύτηκε 223.000 οχήματα  και στην πούλησε 184.000. Η Arval έχει διεθνή συμμαχία με την Element (Element-Arval Global Alliance), την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης στόλων οχημάτων στη Βόρειο Αμερική.

* Η Arval είναι θυγατρική της BNP Paribas και ανήκει στον τομέα Retail Banking του Ομίλου. Το Retail Banking είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής τραπεζικής και εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο συγκεκριμένος τομέας διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διεθνή επέκταση του Ομίλου.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών μίσθωσης οχημάτων, ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης.

Υποστηρίζουμε σθεναρά το σύνθημα της εταιρείας μας: η Arval δεν σας προσφέρει μόνο αυτό που επιθυμείτε, σας δίνει τη λύση που πάντα αναζητούσατε. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, πριν από 26 χρόνια, η αποστολή μας ήταν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης στόλων οχημάτων, ώστε οι πελάτες μας να μην απαιτείται να ασχοληθούν με το στόλο τους. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι οι επιχειρήσεις απαιτούν η διαχείριση του στόλου τους να πραγματοποιείται με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ακρίβεια. Εμείς φροντίζουμε ώστε οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται και στις τρεις αυτές απαιτήσεις και επιδιώκουμε, κατά το δυνατόν, να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Καθημερινή μας επιδίωξη στην Arval είναι να κάνουμε τις υποσχέσεις μας πραγματικότητα και, αν είναι δυνατόν, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Επιλέγοντας την Arval θα έχετε στην υπηρεσία σας μία εξειδικευμένη, αφοσιωμένη και ενθουσιώδη ομάδα εργαζομένων που είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την απόδοση του προσωπικού μας, στην οποία συμβάλλουμε καθοριστικά μέσα από την κατάρτιση που τους παρέχουμε στην Ακαδημία της εταιρείας μας - Arval Academy -, την τακτική ενημέρωση γύρω από τα σχόλια των πελατών και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορες χώρες και τομείς εργασίας.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην Arval είναι πολύ καλά καταρτισμένοι και στοχεύουν πάντα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν λάβει από την Ακαδημία της Arval -Arval Academy- και τα σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες.

Το προσωπικό μας αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της επιτυχίας μας, γι' αυτό και επενδύουμε στην επιμόρφωση και εξέλιξή του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των 4.000 και πλέον εργαζομένων μας. Οι άνθρωποι που εργάζονται για μας:

  • είναι άρτια εκπαιδευμένοι, διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και ανοικτό τρόπο σκέψης που τους οδηγεί να αναπτύσσουν πρωτοποριακές ιδέες
  • εστιάζουν στην καινοτομία και τη χρήση της τεχνολογίας στο χώρο εργασίας
  • έχουν υψηλό κίνητρο και δεσμεύονται στην ικανοποίηση του πελάτη
  • δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην επίλυση προβλημάτων εξετάζοντας τυχόν παράπονα.

Για να πετύχουν όλα τα παραπάνω, τους παρέχουμε:

  • τακτική ενημέρωση αναφορικά με το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης της απόδοσή τους
  • κατάρτιση στην Ακαδημία της Arval - Arval Academy
  • δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και ευκαιρίες διεθνούς σταδιοδρομίας που αποτελούν κίνητρα απόδοσης

Οι άνθρωποί μας καθιστούν την Arval μία εταιρεία με άριστο εργασιακό περιβάλλον. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν τους πελάτες και να τους μετατρέψουν σε υποστηρικτές μας.