Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

7.000 Περίπου εργαζόμενοι εστιάζουν στις μετακινήσεις σας

Η Arval διαθέτει περίπου 7.000 υπαλλήλους σε 29 χώρες οι οποίοι εργάζονται με σκοπό να διασφαλίζουν την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του στόλου σας και την αποτελεσματική διαχείριση όλων των ζητημάτων και κινδύνων που σχετίζονται με το στόλο σας.

Η Arval ιδρύθηκε το 1989, ανήκει εξολοκλήρου στην BNP Paribas και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μίσθωσης οχημάτων. Η εταιρεία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης στόλου οχημάτων σε επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες. Αναλαμβάνει επίσης τους κινδύνους  που σχετίζονται  με τη διαχείριση στόλων οχημάτων. Πρόσφατα, η Arval επέκτεινε τις υπηρεσίες και στην κατηγορία των ιδιωτών. Οι συμβουλές του  έμπειρου προσωπικού μας και η ποιότητα των υπηρεσιών, οι οποίες αποτελούν τα θεμέλια της υπόσχεσης πελατών της Arval, παραδίδονται σε 29 χώρες από περίπου 7.000 υπαλλήλους. Ο συνολικός μισθωμένος στόλος της Arval ανερχόταν το Δεκέμβριο του 2018 σε 1.193.910 οχήματα σε όλο τον κόσμο. Η Arval είναι ιδρυτικό μέλος της μεγαλύτερης και διαρκούς στρατηγικής συμμαχίας “Element-Arval Global Alliance”, στον τομέα της διαχείρισης στόλου, συμφωνία η οποία καθιστά τη συμμαχία αυτή ως παγκόσμιο ηγέτη με 3 εκατομμύρια οχήματα σε 50 χώρες. Εντός του ομίλου της BNP Paribas η Arval ανήκει στον βασικό τομέα δραστηριότητας της Λιανικής Τραπεζικής του Ομίλου.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών μίσθωσης οχημάτων, ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης.

Υποστηρίζουμε σθεναρά το σύνθημα της εταιρείας μας: η Arval δεν σας προσφέρει μόνο αυτό που επιθυμείτε, σας δίνει τη λύση που πάντα αναζητούσατε. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, πριν από 30 χρόνια, η αποστολή μας ήταν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης στόλων οχημάτων, ώστε οι πελάτες μας να μην απαιτείται να ασχοληθούν με το στόλο τους. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι οι επιχειρήσεις απαιτούν η διαχείριση του στόλου τους να πραγματοποιείται με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ακρίβεια. Εμείς φροντίζουμε ώστε οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται και στις τρεις αυτές απαιτήσεις και επιδιώκουμε, κατά το δυνατόν, να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Η υπόσχεσή μας

Καθημερινή μας επιδίωξη στην Arval είναι να κάνουμε τις υποσχέσεις μας πραγματικότητα και, αν είναι δυνατόν, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Επιλέγοντας την Arval θα έχετε στην υπηρεσία σας μία εξειδικευμένη, αφοσιωμένη και ενθουσιώδη ομάδα εργαζομένων που είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την απόδοση του προσωπικού μας, στην οποία συμβάλλουμε καθοριστικά μέσα από την κατάρτιση που τους παρέχουμε στην Ακαδημία της εταιρείας μας - Arval Academy -, την τακτική ενημέρωση γύρω από τα σχόλια των πελατών και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διάφορες χώρες και τομείς εργασίας.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην Arval είναι πολύ καλά καταρτισμένοι και στοχεύουν πάντα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη χάρη στην τεχνογνωσία που έχουν λάβει από την Ακαδημία της Arval -Arval Academy- και τα σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες.

Το προσωπικό μας αποτελεί το βασικότερο στοιχείο της επιτυχίας μας, γι' αυτό και επενδύουμε στην επιμόρφωση και εξέλιξή του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των περίπου 7.000 εργαζομένων μας. Οι άνθρωποι που εργάζονται για μας:

είναι άρτια εκπαιδευμένοι, διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και ανοικτό τρόπο σκέψης που τους οδηγεί να αναπτύσσουν πρωτοποριακές ιδέες

εστιάζουν στην καινοτομία και τη χρήση της τεχνολογίας στο χώρο εργασίας

έχουν υψηλό κίνητρο και δεσμεύονται στην ικανοποίηση του πελάτη

δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην επίλυση προβλημάτων εξετάζοντας τυχόν παράπονα.

Για να πετύχουν όλα τα παραπάνω, τους παρέχουμε:

τακτική ενημέρωση αναφορικά με το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης της απόδοσή τους

κατάρτιση στην Ακαδημία της Arval - Arval Academy

δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και ευκαιρίες διεθνούς σταδιοδρομίας που αποτελούν κίνητρα απόδοσης

Οι άνθρωποί μας καθιστούν την Arval μία εταιρεία με άριστο εργασιακό περιβάλλον. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν τους πελάτες και να τους μετατρέψουν σε υποστηρικτές μας.