Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > πληροφορίες για προμηθευτές

πληροφορίες για προμηθευτές

Οδηγίες προς συνεργάτες και προμηθευτές

Διατηρούμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους παρέχουμε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα κατευθύνσεις και οδηγίες γύρω από την πολιτική συνεργασίας που εφαρμόζει η Arval.

Η Arval  παρέχει υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης ελαστικών για τα μισθωμένα οχήματα του στόλου της, οχήματα αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης των μισθωμένων οχημάτων , παραδίδει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και μεριμνά για την ομαλή επιστροφή τους.

Συντήρηση, επισκευή και ελαστικά

Συντήρηση, επισκευή και ελαστικά

Array

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας μας -με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω τηλεφώνου ή e-mail- βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση συντήρησης, επισκευής του αμαξώματος, αντικατάσταση ή επισκευή κρυστάλλων, αντικατάσταση ελαστικών κλπ.

Ζημιά λόγω ατυχήματος

Ζημιά λόγω ατυχήματος

Array

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης -- μέσω τηλεφώνου ή e-mail -- σε περίπτωση που το όχημα σας υποστεί βλάβη ή ζημιά λόγω ατυχήματος. Τυχόν επισκευές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας, αφού δοθεί η απαραίτητη έγκριση.

Παράδοση μισθωμένου οχήματος της Arval

Παράδοση μισθωμένου οχήματος της Arval

Array

Αν επιθυμείτε την παράδοση ενός νέου μισθωμένου οχήματος από την Arval, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της Arval . Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία  που περιλαμβάνει την καταγραφή των αναγκών του πελάτη, τη σύναψη του Συμφωνητικού και την παραγγελία του οχήματος, η Arval θα φροντίσει για την έκδοση όλων των απαιτούμενων εγγράφων , συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιητικού ασφάλισης, και θα σας παραδώσει το νέο όχημα με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επιστροφή οχήματος της Arval

Επιστροφή οχήματος της Arval

Array

Οι οδηγοί προτιμούν συχνά να επιστρέφουν το όχημα που χρησιμοποιούν την ίδια ημέρα που παραλαμβάνουν το καινούριο. Αν θέλετε να αναλάβει η Arval την επιστροφή κάποιου οχήματος από την έδρα σας , παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, ώστε να φροντίσουμε για την παραλαβή οχήματος – End of Contract (EoC).

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Array

Η Arval καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παρέχει στους πελάτες και οδηγούς της υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Ως εκ τούτου, συνεργαζόμαστε με μεγάλο αριθμό προμηθευτών που ακολουθούν τα ίδια πρότυπα ποιότητας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τις προτάσεις της εταιρίας σας. Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 8772 600.