Πληροφόρηση σχετικά με τον Covid-19  ΕΔΩ

Home > Kariera

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

ARVAL

A PLACE FOR PEOPLE IN ACTION

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η Arval έχει ενεργό ρόλο στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας και στους οδηγούς μας μέσα σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και εμφανίζει πολλές προκλήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, έτσι ώστε να μετατρέπουμε τις σημερινές προκλήσεις, σε αυριανές ευκαιρίες.

Για τους παραπάνω λόγους, κάθε μέρα, μαζί, βελτιωνόμαστε και ενισχύουμε τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας και προς τον κόσμο στον οποίο ζούμε, έχοντας ενεργό συμμετοχή στην επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης την οποία απολαμβάνουμε όλοι.

Οι εργαζόμενοι στην Arval είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της αλλαγής, εφαρμόζοντας καινοτομική προσέγγιση σε όσα δημιουργούμε και στον τρόπο με τον οποίο τα δημιουργούμε. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε όλοι στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.

 

Υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας μας, καλώντας στο 210 8772 500 ή στέλνοντας e-mail στο cv@arval.gr.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

STIMULATING PEOPLE IN ACTION

Ως εργαζόμενος στην Arval εργάζεστε καθημερινά με σκοπό να επιτύχετε στην αξιοποίηση των αυριανών προκλήσεων που σχετίζονται με θέματα μετακίνησης. 

Κάνουμε πράξη τις ιδέες και τη δημιουργικότητα σας, προκειμένου να σχεδιάσουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

EMPOWERING PEOPLE IN ACTION

Έχετε υψηλό επίπεδο αυτονομίας στον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας και τη σημαντική συνεισφορά σας στην αύξηση της συλλογικής μας απόδοσης.

Σας εμπιστευόμαστε ώστε να συμμετέχετε σε φιλόδοξα έργα.

 

INSPIRING PEOPLE IN ACTION

Στην Arval προωθούμε τις ευκαιρίες εσωτερικών μετακινήσεων και με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της καριέρας σας και της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης.

Υποστηρίζουμε εκπαιδευτικές ενέργειες προκειμένου να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και να σχεδιάσετε το δικό σας μέλλον.